Med et økende trusselbilde, er det stadig viktigere å forbedre kompetansen og bevisstheten rundt cybersikkerhet. Over 86% av datainnbrudd skyldes mangel på tilstrekkelig kompetanse hos de ansatte. Cyberkriminell aktivitet øker stadig som en konsekvens av dette, og her kan CYBR gjøre hverdagen enklere for deg.

Les også: Avansert anti-virus med Cylance 

barcode oslo

Visste du at 86% av datainnbrudd skyldes manglende sikkerhetskunnskap? Sikkerhetsopplæring er derfor et godt tiltak for deg som vil øke bevisstheten på arbeidsplassen.

Ansatte utgjør den største risikoen 

Cyberkriminelle sine angrepsmetoder er rettet i stadig større grad direkte mot enkeltindividene i bedriften. Ansatte har tilgang på forskjellige skytjenester og applikasjoner. Disse løsningene er ofte knyttet opp med brukernavn som pleier å være e-posten for bedriften. 

Denne er som regel offentlig tilgjengelig på internett, i tillegg til at passordene ofte er enkle og utdaterte. Dersom slike opplysninger kommer på avveie, har de cyberkriminelle tilgang på forretningskritisk informasjon. I en hverdag hvor stadig flere jobber "remote", blir det enklere å manipulere de ansatte til å gi fra seg sensitiv informasjon. 

Ansatte som er opplært og oppdatert på de nye truslene vil alltid være ditt fremste forsvar mot cyberangrep.

Last ned hele brosjyren om sikkerhetsopplæring her.  

Store økonomiske konsekvenser 

Et datainnbrudd koster et selskap i snitt over 10 millioner kroner. Med få enkle grep, kunne flere angrep ha vært avverget. Det blir stilt stadig større krav fra både forsikringsaktører og offentlige instanser for å iverksette preventive tiltak. 

Angrepene blir stadig mer komplekse og sofistikerte for tradisjonelle sikkerhetstiltak å avverge. Med ansatte som er opplært innenfor de nyeste trendene, minimerer du sannsynligheten for et cyberangrep betraktelig.

møterom

Du har mye å vinne på å gi dine ansatte innføring i datasikkerhet.

Sikkerhetsopplæring gir deg: 

  • Ansatte som ditt fremste våpen mot cyberangrep 
  • Etterlevelse av lovkrav 
  • Forebygging av omdømme og økonomisk tap

Spillbasert sikkerhetsopplæring

Spillbasert

Øk motivasjonen for å gjennomføre kritisk opplæring. Ansatte kan utfordre hverandre og konkurrere om å oppnå de beste resultatene på en spennende måte.

Korte moduler

Forskning viser at å tilegne seg kunnskap i små mengder over tid effektiviserer læringsprosessen. Våre sikkerhetsmoduler er laget for å være korte, slik at opplæringen gjennomføres uten at effektiviteten i arbeidshverdagen svekkes.

Utfordre dine kolleger!

Konkurrer mot dine kolleger gjennom vårt spill: CYBR Challenge. Avverg cyberangrep sammen og hev kunnskapsnivået.

Fartsfylt!

Test deg selv og dine kolleger i en tidsbegrenset øvelse, hvor dere må tenke nøye, men også raskt! Hvordan vil de ulike avdelingene score mot hverandre?

Leaderboards

Hver konkurranse du utfører gir deg en poengsum. Se hvordan poengene dine blir sammenlignet med kollegene dine. Hvem vil lede?

sikker

Moderne dataangrep er vanskeligere å avverge enn før. Derfor bør du gi dine ansatte tilstrekkelig informasjon, så de vet hvordan de skal håndtere nye trusler.

Godt egnet for onboarding

Du kan også bruke sikkerhetsopplæringen som et ledd i en onboardingprosess. Det gir deg følgende:

Personlig tilnærming

En interaktiv og personlig ombordstigning gjør opplæringen sømløs og effektiv for deg og dine ansatte.

Administrere brukere

Enkel og intuitiv administrasjon av ansatte gjør det enkelt å legge til flere brukere, og få en onboarding når det passer den enkelte.

Live-hjelp

Hvis du trenger hjelp under opplæringen vil du og dine kolleger alltid ha muligheten til å få svar på spørsmål. Vi er alltid et klikk unna!

Vil du vite mer om CYBR, eller ta en prat om hvordan du kan gjennomføre sikkerhetsopplæring i din bedrift? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Vi hjelper deg med sikkerhetsopplæring!

Vil du vite mer om CYBR, eller ta en prat om hvordan du kan gjennomføre sikkerhetsopplæring i din bedrift? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.