Daglig leder i SNORRE data, Kenneth Hoff.

Daglig leder Kenneth Hoff er strålende fornøyd med avgjørelsen om å bli en del av iteam.

– Vi har klart oss på egne bein i over 30 år. Fortløpende har vi tatt vurderinger for å se om vi må endre strategi eller fortsette i samme kurs. Nå har vi vurdert at det er fornuftig å bli en del av noe større, og iteam er en god match for oss. Som en del av iteam er vi bedre rustet for fremtiden, sier daglig leder Kenneth Hoff i SNORRE data. 

Har du lest intervjuet om oppkjøpet i Romerikes Blad?   

iteam har 37 kontorer rundt i landet – blant annet i Narvik, Trondheim, Tromsø og Bergen. Konsernet omsetter for over 800 millioner i året, og har over 300 ansatte. Hoff påpeker at en av de store fordelene er bredden i kompetanse. 

– Vi får tilgang til mer kompetanse og flere gode tjenester, som kommer våre kunder til gode. Vi blir rett og slett mer konkurransedyktige. iteam føltes riktig for oss, og det skyldes at vi har helt likt DNA og fokus. Vi har alltid vært den lokale aktøren for kundene våre, og det skal vi fremdeles være. De samme menneskene skal hjelpe kundene fremover, med samme gode kundeservice, sier Hoff. 

– Selskapet fortsetter som før

I SNORRE data er kultur og godt arbeidsmiljø bærebjelken som sikrer god og effektiv drift. Nettopp derfor var det viktig å informere alle de ansatte fortløpende i prosessen, så alle ble inkludert. Hoff forteller at alle var enige i at dette var riktig beslutning for å sikre bedriftens posisjon i fremtiden. 

– Det kan være krevende å drive daglig drift, og samtidig utvikle nye tjenester og konsepter når vi står alene. Nå kan vi dra veksel på kompetansen i et bredere fagmiljø, og det ser vi bare fordeler ved. Uansett er det viktig å presisere at selskapet fortsetter som før. Vi samarbeider godt med kundene våre. Det vi får med iteam er et supplement til et godt fundament, sier Hoff. 

Han vet godt hvor viktig det er å få god kundeservice, uten lang ventetid. Hos SNORRE data er kunden alltid viktigst, og med de samme, gode menneskene på laget vil det bare være fordeler. 

– Vi har snakket med flere av våre nye kollegaer, og opplever dem som likesinnede mennesker. De er «som oss», og alle har en lokal forankring – de vet hvor viktig det er å yte god service til kundene og sikre god drift i sitt område. Sammen blir vi sterkere, forteller Hoff. 

Ser lyst på fremtiden 

iteam er et av de raskest voksende IT-selskapene i Norge. Som del av iteam blir fagkompetansen bredere, som igjen gir flere muligheter. Hoff ser frem til å samarbeide med iteam-familien om nye prosjekter og fagområder. 

Iteam er strålende fornøyd med å ha fått SNORRE data inn i konsernet. Administrerende direktør Lars Ivar Simonsen sier følgende:

– iteam skal være en attraktiv tilbyder av IT-driftstjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Til tross for at vi samlet sett er en ledende nasjonal aktør som leverer globale IT tjenester, er lokal tilhørighet en viktig rammebetingelse og suksessfaktor for forretningsmodellen vår. I dette bildet er Snorre Data et solid selskap som passer perfekt sammen med oss og i våre planer om videre vekst, sier han.

Administrerende direktør Lars Ivar Simonsen i iteam.

Administrerende direktør Lars Ivar Simonsen i iteam. 

Avgjørelsen om å bli en del av iteam har blitt godt mottatt av kunder og ansatte. Det er ingen tvil om at utsiktene ser gode ut – SNORRE data er første bedrift i iteam-familien som slår seg opp på Østlandsområdet, som åpner for nye muligheter. 

– Med iteam i ryggen vil vi virkelig kunne gjøre det bra fremover, avslutter Hoff.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.