Invo: Forenkler livet med Sharepoint

Utbruddet av Korona-pandemien i verden og her hjemme i Norge har på flere måter endret hvordan vi jobber sammen. Løsninger som Teams og andre digitale samhandlingsverktøy er blitt viktigere enn noensinne.

Hvordan fungerer samhandlingen mellom deres kollegaer i disse hjemmekontortider? Klarer dere å samarbeide godt på felles dokumenter?

Lokal lagring kan bli uoversiktlig

Mange av oss sitter hjemme og jobber med selskapets dokumenter etter beste evne. Mange opplever kanskje det som utfordrende. Vi kommuniserer og jobber sammen gjennom e-post eller Teams, men hva skjer med dokumentene og filene våre som vi fortsatt skal jobbe med? Hvor ligger de, hvordan jobber vi sammen på dokumentene våre?

Fortsatt har mange filservere på kontoret som må kobles opp via terminalserver, mens flere har sine dokumenter lokalt på sin PC. Andre har kanskje i tillegg tatt i bruk SharePoint og andre nettbaserte fildelingstjenester for tilgang på filer og dokumenter. Når de kopieres og lagres uten et system, blir resultatet at de ofte «flyter» overalt. Man mister kontrollen, sliter med å finne dem og dette går utover både effektivitet og sikkerhet.

invo sharepoint

Bedre flyt med samhandlingssystemer

Hva hvis dere sammen hadde tilgang på, og kunne samarbeide med, dokumentene deres på ett sted? Lett tilgjengelig, lett å søke på og i fra de programmene dere bruker hele tiden. Om det er i Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams eller filutforsker. Med Office 365 og SharePoint kan dere det.

Invo har også sine løsninger for SharePoint, som gjør det ekstra enkelt, brukervennlig og langt mer effektivt, i en ellers utfordrende hverdag som mange opplever nå!

SNORRE data og Invo ønsker å hjelpe  

Vi tror at tiden er inne for mange bedrifter å legge godt til rette for at sine medarbeidere kan jobbe effektivt hjemmefra, Men tiden er ikke inne for å gjøre større investeringer for å få dette til i denne vanskelige tiden.

SNORRE data i samarbeide med Invo er derfor veldig glade for at vi kan tilby våre kunder som allerede har Office 365 følgende:

  • Gratis tilgang på Invo sitt Dokumentsenter, Move og malbibliotek i 6 måneder!
  • Gratis installasjon av dette hos våre kunder!
  • 2 timers gratis onlinekurs!
  • Ubegrenset antall brukere og ingen binding etter 6 måneder!
  • Spar 33 500,-! (priseksempel med 20 brukere)
  • 23% rabatt etter prøveperiode på 6 måneder! (spar 40 000,- i det første året.

invo

Er du interessert i dette eller ønsker mer informasjon? Send oss en mail, eller ring oss på telefon 63805810

Hva om jeg ikke har Office 365?

Fortvil ikke, vi kan også effektivt hjelpe dere med etablering og tilgang til passende Office 365-abonnement for din bedrift. Ta kontakt med din kundeansvarlig eller oss på info@snorredata.no eller telefon 63805810 .